Всі ми хочемо радувати свою маму, причому не тільки своїми якимись досягненнями у житті, а ще й цікавими подарунками. І якщо ви якраз шукаєте подарунок мамі на день народження, то найкращим рішенням буде відвідати магазин вражень https://www.bodo.ua/podarki/mame/, де зібрано дуже багато оригінальних ідей. Ну а про те, які саме подарункові сертифікати можуть підійти вашій мамі ми і розкажемо вам далі.

Парфумерний майстер-клас


Це доволі цікавий варіант для презента, особливо, якщо ваша мама цікавиться парфумерією і давно мріяла підібрати свій особливий запах. Під керівництвом професіонала вона навчиться правильно складати композиції і навіть створить свій власний аромат. Навіть не сумнівайтесь, такий сертифікат точно стане їй в нагоді!

Вечеря в грузинському ресторані


Якщо ви хочете, щоб ваша мама провела час у гарному місці зі смачною кухнею, то вам точно варто зупинитись саме на цьому варіанті. Вона зможе насолодитись вечерею у національному ресторані та спробувати улюблені страви грузинської кухні, а також відоме на увесь світ вино. Повірте, подібному подарунку вона точно зрадіє.

Сабай-масаж


Ваша мама точно варта гарного та корисного відпочинку, так що радимо вам розглянути і цей варіант у якості подарунка. Отримавши від вас цей сертифікат вона зможе відправитись у спа салон, де на неї чекатиме дуже корисна процедура. Всі групи її м'язів пропрацює досвідчений майстер, використовуючи при цьому натуральні ароматичні олії. Завдяки цьому вона почуватиметься значно краще і точно отримає позитивні емоції від самого процесу.

Майстер-клас гончарства


Якщо ваша мама давно мріяла спробувати щось нове та цікаве, то вам точно варто придивитися саме до цього сертифіката. Вона відправиться на урок, де її навчать правильно розминати глину та надавати їй бажану форму. Крім того, вона навчиться працювати з механічним гончарним кругом та самостійно створить свій оригінальний виріб. Його вона зможе забрати додому, так що точно ще буде хизуватися своїм витвором перед усіма знайомими.

Чайна церемонія


Такий презент оцінять не тільки фанати цього напою, а ще й просто любителі східної культури. Ваша мама зможе побувати на справжній китайській чайній церемонії Гун Фу Ча, на якій майстер розповість про різновиди цього напою. Також вашу маму навчать правильно заварювати та подавати чай і дадуть продегустувати кілька видів цього напою. Повірте, таке проведення часу їй точно запам'ятається надовго!


Якщо ви раптом не знайшли серед цих варіантів ідеальний презент для вашої мами, то ви завжди можете пошукати інші ідеї на сайті компанії bodo. Ми впевнені, що ви зможете вибрати дійсно цікавий подарунок для своєї мами і подарувати їй по-справжньому казковий настрій на її день народження!