Що собою представляє коригуюча білизна? Це спеціально розроблені моделі, головна мета яких візуально змінити вашу фігуру, приховавши недоліки. Сьогодні ми маємо просто розкішний асортимент такої білизни на будь-який розмір, смак та гаманець. І за це варто подякувати дизайнерам та технологам. Отже, якщо ви читаєте цей текст, то вірогідніше за все знаходитесь в пошуку якоїсь особливої моделі. Що треба знати про коригуючу білизну (вона також має назву моделююча), щоб обновка приносила користь, а не лежала на дальній поличці у шафі?

Перше, і головне, це степінь корекції. Якщо плануєте одягати часто - середня чи слабка. Різниця в тому, що слабка корекція підійде  для маскування целюліту, підкреслення талії, підняття сідниць тощо. Така білизна схожа на повсякденну, але виготовлена з більш щільного та дуже еластичного матеріалу. 

А середня легко приховає пару сантиметрів на стегнах, животику чи талії. 

Щодо сильної корекції, то звісно ж, у неї результат буде найпомітнішим, до цілих 10 см, а це не мало і не багато - 2 розміри. Така білизна ідеально підходить до вечірніх суконь. Отже, з рівнями корекції розібралися.

Друге, не менш основне, модель. А їх на сьогоднішнй день - дуже багато: трусики та шортики з класичною талією та з високою, корсети, комбідреси, грації та напівграції, боді, комбінації, синглети, спідниці. Щоб визначитися, що треба саме вам, зробіть наступне:

  • критично огляньте своє відображення в дзеркалі. Це можна зробити в одній білизні, або ж в улюбленій сукні, або ж в тому образі, який у вас викликав невдоволення фігурою. Що б ви змінили? 
  • Якщо треба сховати “вушка” на стегнах, то вам варто орієнтуватися на пошук шортиків чи спідниці. Саме вони націлені на моделювання цієї зони. А якщо ви оберете модель з високою посадкою, то додатково отримаєте чітку талію і акуратніший животик. 
  • Якщо проблемним є лише животик, то на виручку вам прийдуть, в першу чергу, трусики з високою талію та корсети, а також боді та грації. Останні додатково корегують області під пахвами та спину.
  • А що робити, якщо зон для моделювання більше, ніж дві? Тоді варто приміряти утягуючу комбінацію або комбідрес. Ці вироби призначені для гармонійного вирівнювання фігури від плечей до стегон. 

Третє - важливе: колір. Зазвичай, корегуюча білизна є бежевою і чорною, адже саме ці кольори ідеально поєднуються з усіма іншими відтінками. Але якщо гарно пошукати, то можна знати і білу, а також мереживну, яка до речі, чудово підходить для особливих випадків в житті, таких як весілля, романтичне побачення чи корпоратив. 

Отже, корегуюча білизна дійсно магічно впливає на фігуру, якщо її правильно підібрати за всіма параметрами. Лишилось тільки 1 питання - де її придбати, щоб ще і якісна була? Відмінний варіант - в інтернет магазині https://odry.ua/koreguyucha-bilyzna. Саме тут зібрані пропозиції від брендів зі світовим ім’ям, які чекають саме на вас.