Форсколін – це біологічно активна речовина, яку добувають із рослини під назвою Coleus forskohlii. В першу чергу цей засіб застосовується для контролю та зниження ваги. Але знайти його можна в категорії «Препарати для серцево-судинної системи», адже він здатний знижувати артеріальний тиск.


Властивості засобу Форсколін

Дія препарату Форсколін пов’язана з активацією ферменту аденілатциклази. Завдяки цьому ефекту відбувається підвищення рівня цАМФ, який є важливим передавачем клітинних сигналів. Саме тому засіб контролює багато різноманітних біохімічних та фізіологічних процесів в організмі, і діє наступним чином:

  • Знижує артеріальний та внутрішньоочний тиск.
  • Зменшує згортування крові.
  • Прискорює ліполіз, тобто сприяє зниженню ваги.
  • Підтримує м’язову масу.
  • Розслаблює бронхіальні м’язи.
  • Загоює рани та захищає шкіру від пошкоджень (ультрафіолет)

Впливає Форсколін і на тестостерон, а саме – підвищує рівень цього гормону в крові. Тому ідеально підходить Форсколін для чоловіків, що бажають збільшити кількість м’язової маси. Окрім цього, достатній рівень тестостерону напряму впливає на статевий потяг.

Кому можна застосовувати Форсколін

Ефект Форсколіну, задля якого його починають приймати більшість людей, це зниження кількості жиру. Саме тому ця добавка чудово підходить для тих, хто бажає схуднути та зберегти свою вагу на сталому рівні, а також для тих, кому важко дотримуватись здорового харчування та регулярно займатись спортом.

Показання до застосування препарату Форсколін для жінок та чоловіків:

  • Зайва вага та бажання схуднути.
  • Підвищений артеріальний тиск.
  • Стенокардія.
  • Бронхіальна астма.
  • Екзема, псоріаз та алергічні реакції.

Дієтична добавка Forskolin DHC не є лікарським засобом, тому її варто застосовувати у поєднанні з іншими медикаментами. Перед початком прийому рекомендовано проконсультуватись із лікарем. Наприклад, при вагітності, грудному вигодовуванні та вживанні ряду лікарських препаратів, можуть бути обмеження щодо використання цього засобу. Також він заборонений людям, які й так мають низький артеріальний тиск, адже серед його ефектів є вплив на цей показник. 

Як приймати препарат Форсколін

Купити Форсколін можна на сайті аюрведичного магазину "Світове Дерево" www.svitovederevo.com.ua. Він випускається у формі таблеток, які необхідно приймати тривало та регулярно, щоб отримати необхідний ефект. Добова доза складає 2-4 таблетки, а курс повинен тривати не менше 60 днів. Особливість аюрведичних препаратів для серцево-судинної системи полягає в тому, що вони мають ефект накопичення, тобто результат їхньої дії видно не одразу.

Купити Форсколін в Україні сьогодні досить легко. Тому, якщо ви бажаєте схуднути, не докладаючи великих зусиль, то спробуйте цей дієвий спосіб. Тривалість лікування залежить від того, наскільки тяжкими є симптоми, а також від особливостей самої людини – віку, статі, фізичного та психологічного стану. Обов’язково проконсультуйтесь зі своїм лікарем та узгодьте доцільність застосування даної дієтичної добавки.