Светр - це незамінна річ, яка є в гардеробі кожної дівчини. Але питання: з чим носити яскраво рожевий светр? Якщо докладніше розібратися у питанні, то нічого складного тут немає, оскільки підібрати потрібний варіант досить просто.

Якщо ви вирішили придбати такий одяг, то до його вибору варто поставитися з усією відповідальністю. Тільки в такому випадку рожевий светр зможе підкреслити переваги вашої фігури і приховати недоліки.

Жінкам з фігурою пісочний годинник не підійде вільний светр. Краще робити вибір на користь верхнього одягу з вирізами, а сама модель може бути облягаючою. Кофточка із запахом зробить акцент на вашій талії. Найбільш оптимальний матеріал - це кашемір, так як такий одяг не жаркий, і не важкий.

Дівчатам із фігурою груша підійде светр, який подовжений ззаду. Зверніть увагу на светр із широким V-подібним вирізом. Можете поекспериментувати з силуетом-трапецією або з короткими пишними рукавами.

Якщо у вас фігура типу яблуко, то відмовтеся від коротких светрів. Привернути увагу до погруддя можна за допомогою правильного вирізу, а також завдяки гострим кутам. Мішковата верхній одяг додасть обсягу талії, чого робити не бажано. Спробуйте приміряти светр зі складками, оскільки він теж чудово справляється зі своїми функціями.

Жінкам із великим бюстом підійдуть вільні светри, носити які досить комфортно. Якщо ви одягнете такий верхній одяг з яскравими брюками, то зможете створити дійсно стильний та елегантний образ.

Якщо ви є володаркою кольоротипу літо, то вам ідеально підійде светр рожевого кольору. Можна робити вибір на користь будь-якого відтінку даного верхнього одягу. Взагалі рожевий светр гармонійно виглядає на жінці з будь-яким кольоротипом.

Однак у тому випадку, якщо ви – зима, робіть вибір на користь холодніших його відтінків. Для весни підійдуть светри теплих відтінків рожевого кольору. Те саме стосується і кольоротипу осені. Головне, щоб верхній одяг виглядав на вас гармонійно, тому що тільки в такому випадку можна досягти бажаного результату.

Відтінків рожевого кольору існує безліч, тому ви зможете вибрати той із них, який вам подобається. Пам'ятайте, що колір повинен поєднуватися з іншими речами, які є у вашому гардеробі.