Популярність косметологічних салонів пояснюється бажанням людини розслабитися та отримати насолоду від якісних процедур. Найперше враження відвідувача формують інтер’єр та облаштування салону. Зручні, якісні меблі, приємна атмосфера посилюють відчуття довіри до закладу. Особливу увагу привертає кушетка для масажу, адже саме на ній знаходиться клієнт під час процедури. 


Які бувають кушетки?

Кушетка призначена для розміщення клієнта при проведенні косметологічних процедур та масажу. Сучасні моделі відрізняються за конструкцією, технічними характеристиками та зовнішнім виглядом. Кушетки характеризуються:

  • кількістю секцій;
  • положеннями, які вона здатна приймати;
  • видом приводу;
  • матеріалом покриття.

Важливе значення для зручного використання має можливість регулювання положення спинки, підголів’я та підніжки. Функціональність меблів впливає на зручність роботи майстра, а також створює комфортні умови для клієнта. За видом механізму трансформації розрізняють механічні, гідравлічні та електричні кушетки. Також увагу потребують ергономічні властивості вибору. При проведенні процедури відвідувач не повинен відчувати незручності. На враження клієнта від закладу значною мірою впливає не тільки майстерність фахівця, але й зручність та комфорт під час проведення масажу. 

Конструкція стандартної масажної кушетки складається з 2-3 секцій, універсальною косметологічною кушеткою вважається 3-х секційна модель. Найбільшу функціональність має 4-х секційний виріб.

Вибір оббивки впливає на створення комфортних умов для клієнта. Покриття має бути м’яким, приємним на дотик, не мати сильного запаху та добре витримувати дезінфекцію. Комфорт клієнта також залежить від виду наповнювача.

Чому потрібен чохол на кушетку?

Проведення косметологічних процедур або масажу потребує використання крему, олії та інших косметичних засобів. Зрозуміло, що вони можуть забруднити поверхню кушетки або залишити плями. Оптимальний варіант розв’язання такої проблеми - це використання чохлів для кушетки, які підбирають в залежності від виду процедури. У масажних салонах найбільший попит мають махрові чохли. М’який, з чудовими тактильними відчуттями при дотику зі шкірою аксесуар допомагає ще більше розслабитись під час масажу. Махровий чохол міцний, добре витримує багаторазове прання, колір матеріалу легко підібрати під інтер'єр салону.

Органічно підібране обладнання та витратні матеріали створюють унікальну затишну атмосферу закладу. Сучасні виробники пропонують величезний вибір різноманітних кушеток та одноразових і багаторазових розхідників. Правильно підібрана кушетка для масажу, м’який, ніжний на дотик махровий чохол - чудове інвестування в схвальні відгуки клієнтів та популярність закладу. Дізнатись більше про плюшеві чохли для кушетки та обрати можна на cторінці виробника Chila.