Для того, щоб ваша дитина була активною і достатню кількість часу проводила на свіжому повітрі, рекомендуємо подарувати їй самокат. Від такого подарунка в захваті будуть як дівчатка, так і хлопчики будь-якого віку.

На окрему увагу заслуговує, звичайно ж, питання безпеки. Для того, щоб чадо могло використовувати конструкцію без шкоди для здоров'я, ми радимо звернути увагу на такі параметри – відповідність вікової категорії дитини та транспортного засобу, фізичні здібності та вміння.

Звичайно ж, необхідно придбати виключно якісні моделі, створені зі спеціалізованих матеріалів і на основі сучасних технологій. Найчастіше, для виробництва дитячих самокатів, на сьогоднішній день, використовуються спеціалізовані сплави, алюміній, ударостійкий пластик.

У цій статті ми хотіли б звернути увагу читача на трюкові моделі. Вони, як можна здогадатися з назви, призначені до виконання трюків — фінтів, фішок, стрибків тощо.


Такі види дитячих транспортних засобів істотно відрізняються від класичних (або міських) за рахунок полегшеної конструкції корпусу, зменшених коліс та деяких інших параметрів.

Звичайно ж, варто купувати такого роду транспорт тільки для дітей, які вже мають певні навички та вміння. Це вікова категорія — від восьми років і більше. Але все індивідуально і залежить від того, наскільки добре ваша дитина може використовувати індивідуальний транспорт і наскільки їй цікаво вчитися трюкам на самокаті.

Як правильно вибирати трюковий самокат — поради від інтернет-магазину «Samokat»

  1. Насамперед, як уже було зазначено раніше, запитайте дитину — чи хочеться їй навчитися робити різні трюки на самокаті і наскільки вона зацікавлена у використанні подібної моделі. Величезній кількості дітей достатньо міської моделі, що дозволяє пересуватися на різних швидкостях.

  2. Звичайно, екстрим моделі можна використовувати і на звичайних доріжках. Але найкраще у скейт-парках. Тому передбачте цей аспект — щоб близько було місце, де дитина зможе покращити свої навички володіння екстрим-самокатом.

  3. У комплект ви можете купити шолом, накладки на лікті та коліна. Найкраще зробити це відразу, щоб у процесі навчання дитині було максимально безпечно.

Інтернет-магазин «Samokat» — це різноманітний асортимент та можливість купити високоякісний трюковий самокат за доступною ціною! На сторінках сайту ви можете обрати трюкові моделі для різних вікових категорій та рівнів володіння таких транспортних засобів.