Кожен день бренд професійної косметики Pelart Laboratory стає все більш популярним. Усі продукти Pelart Laboratory гармонійно поєднуються та позитивно впливають на шкіру, тому досвідчені косметологи та дерматологи віддають їм перевагу. Клієнти Pelart Laboratory задоволені продукцією, яку вона пропонує, і очікують нових продуктів у лінійці компанії. Багато людей довіряли бренду та досягли бажаного.

Клієнти розуміють, наскільки важливими є продукти цього бренду, користуючись ними щодня для догляду за шкірою. Це означає: ефективний захист шкіри, зменшення ознак старіння, вища якість преміум-класу, різноманіття продуктів для жінок різного віку, інноваційні рецепти краси, насичені корисними рослинними компонентами, які гарантують унікальний ефект від використання, а також ідеальне поєднання ціни та якості.

Косметика Pelart Laboratory дає жінкам можливість відчувати себе щасливими, красивими та незалежними. Фахівці компанії розуміли потреби жінок і створили унікальні колекції, використовуючи натуральні масла, кислоти, екстракти та вітаміни.

Про бренд

Розробка бренду косметики Pelart Laboratory демонструє наукові досягнення: дослідники бренду використовують високоякісні матеріали (Merk, BASF, Sigma Aldrich, Guviedan) відповідно до світових стандартів ISO 9001:2015, ISO 9001:2009 і GMP 22716 UA. Таким чином, кожен продукт має виняткову якість, еластичність і ніжну текстуру.