Восени та взимку популярні чоловічі сорочки з теплих і затишних матеріалів, таких як бавовна, фланель, шерсть чи кашемір. Такий сучасний одяг підходить для щоденного використання у найрізноманітніших образах. 


Класичні сорочки — обов'язковий елемент гардероба працівників банківської сфери, для офісних працівників та представників бізнесу. Вони актуальні у повсякденних та святкових комплектах, а фаворити навіть у найвимогливіших модників — брендові німецькі моделі на Bugatti-Fashion. На їх прикладі розглянемо популярні моделі, фасони та трендові принти для холодних сезонів.

Особливо популярна серед поважних чоловіків класична фланелева сорочка. Такий різновид сорочки виготовляють з м'якого та теплого матеріалу, що ідеально підходить для осені та зими. Дизайн їх простий та лаконічний, але має привабливі елементи, що роблять образ дорогим. Найчастіше використовують узор “клітинка” або приглушені теплі кольори.

Вибираючи модну новинку, оцініть трендові принти та деталі, які зроблять ваш образ привабливим, з притаманним шармом:

  • шотландська клітинка (традиційний малюнок, який завжди актуальний в осінні та зимові місяці);
  • геометричні візерунки (абстрактні геометричні принти можуть додати оригінальності до вашого образу);
  • шарфовий принт (малюнок, який нагадує візерунок шарфа або краватки, додасть елегантності до сорочки.);
  • імітація джинсу (сорочки з малюнком, що імітує джинсову тканину, можуть бути цікавим вибором для повсякденних образів для відпочинку).


З чим носити модні сорочки для чоловіків?

Під светром або кардиганом. Використовуйте сорочки як базовий шар під светрами або кардиганами для додаткового тепла. Навіть незначна частина коміра, що підіймається з-за дизайнерського кардигана, допоможе підкреслити сильні риси обличчя.

З брюками чи джинсами. Комбінуйте модний одяг, використовуючи різні фактури та кольори. Наприклад, фланелеву сорочку можна носити зі структуризованими брюками або джинсами.

Під пальто або курткою. Сорочки мають гарний вигляд під класичними пальтами або стильними куртками взимку.

З краваткою. Якщо ви йдете на офіційний захід, можна додати сорочці краватку, щоб підкреслити формальність заходу.

Зі шкіряними аксесуарами. Шкіряні ремені чи ботфорти можуть додати стилізації до вашого образу разом із сорочкою. Такі аксесуари “наголошують” на достатку чоловіка.

Класичні моделі можна вигідно використовувати й в повсякденному житті, допасовуючи до них фірмовий одяг. Завжди важливо вибирати сорочки, які пасують до вашого типу фігури й особистого стилю. Не соромтеся експериментувати з різними фасонами та принтами, щоб знайти ті, які вам найбільше підходять.